zondag 29 november 2009

Zahra (Stella), Pepe en Orejitas: van een versteldeken, een kattenluikje en lol

Het gaat heel goed met de honden , wij zijn er erg blij mee.
Zahra (Stella) is zo lief, en zo thuis al. Ze loopt buiten op veilige plekken los en geniet er erg van. Als we 's avonds gaan zitten, of zoals nu ik op de laptop ga, komt ze aan mijn voeten liggen, maar ze kan ook heel lekker in haar mand liggen. Ze weet gewoon dat ze altijd als er iets wordt uitgedeeld, als tweede, na Chris, wat krijgt, dus wacht ze geduldig af. Pepe daar in tegen is wat ongeruster en wil ons nog steeds laten weten dat hij er is.  

Orejitas loopt gewoon iedereen ondersteboven, want hij wil vooraan staan. Hij vindt mij nu lastiger, omdat ik wil dat hij gaat zitten als hij wat krijgt, maar hij doet het wel. Deze oude man is zo leuk, iedereen zou ook zo'n oude hond moeten nemen want dat is plezier hebben . Zo eigenwijs, en deftig en blij! Hij hupst rond of hobbelt als een hobbelpaardje. Als hij naar buiten wil, en niet in de tuin, gaat hij voor de deur staan blaffen , zie deze foto.
Maar je kan het geen blaffen noemen meer iets schors, maar wel heel aandoenlijk. Zo deftig als hij zich kan voor doen,zo speels is hij met Pepe, die bijt hem in zijn poten en dan rollebollen ze samen door de kamer al grommend en mopperend, maar wel kwispelend. Heel vaak loopt hij ook met zijn staart omhoog dat staat zo leuk! Zie foto

Als Zahra in de kamer ligt gaat hij ook wel eens in haar mand liggen boven op de groene ezel die van Zahra is. Als ze het merkt,duikt ze erbij en loopt hij mopperend en kwispelend weg,want die groene ezel is van Zahra daar ligt ze vaak op. Zahra is echter wel een felle donder op katten  of als ze denkt een mol te ruiken.  Nu is dat wat moeilijk als je maar drie poten hebt, maar ze snuift en probeert te graven wat heus wel lukt. Als ze rent door het bos, merk je niet dat ze drie poten heeft want ze springt over alle takken heen en laat zich door niets tegen houden zo hard dat ze gaat.
Pepe is een kleine dondersteen en de jongste. Wij hadden voor Orejitas een hele mooie deken gehad, zo een met een soort van plastic aan de onderkant en zacht aan de boven kant. Pepe heeft de randjes eraf gehaald want hij vond dat dat beter stond, wij weer repareren, hij weer verstellen en vaak vonden we hem in de deken en zag je alleen een bobbel.

Hij is nu zo vaak gerepareerd dat hij meer uit verstel stukken bestaat en onherkenbaar is geworden. Pepe groeit goed, want eerst kon hij door de katten luikjes, maar nu zit hij klem en of hij blijft hangen of hij rent zo hard dat de hele binnenkant van het luik eruit vliegt .Over twee weken worden er weer foto's gemaakt vabn zijn pootjes tot nu toe zegt de orthopheet dat we het gaan redden maar we moeten het wel goed in de gaten houden.Hij is de plaag van de andere honden hangt zelfs af en toe aan het stompje van Zahra , bijt in Orejitas poten of hangt aan Zahra's staart , vliegt door de kamer heen en is de enigste hond die blaft als hij denkt iets te horen daarom slaapt hij nu bij ons boven want dan ging Orejitas ook blaffen en die wist vaak niet waarom, nu die boven slaapt is de rust 's nacht's weer gekeerd.

Zahra ligt nu aan mijn voeten en Orejitas en Pepe rollen door de kamer heen.
Marianne .

O ja, ze willen allemaal steeds worden aangehaald dat zie je ook op de foto's met Asmara

1 reacties:

Yvonne de Groot zei

Hoi Marianne ,wat fijn dat je steeds wat nieuws laat horen en zien van de honden
deze GP honden hadden het niet beter kunnen treffen !!geweldig dat het zo goed gaat met ze.
Geef ze een dikke knuffel !lieve groetjes yvon en pootje van perra

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.