woensdag 10 maart 2010

Dora (voorheen Sissy) op behendigheidstraining


5 maart 2010:
Dora (Sissy) is nu 5 maanden bij ons. Bijgaand een foto van haar met onze twee poezen. In het begin joeg ze de poezen achterna, dus je kunt wel zien hoe dit is verbeterd. En nog steeds zie ik haar steeds blijer en aanhankelijker worden. Ze is nog steeds aan het ontdooien!
Wat erg leuk is: ondanks dat we pas sinds januari meedoen met Rally Obedience (na eerst een basiscursus gehoorzaamheid) mogen we zondag (7 maart) mee doen in de Rally demonstratie tijdens de grote Martinidogshow in Groningen! Stel je voor: dit kleine Spaanse kruisinkje tussen al die rashonden! Gewoon omdat ze het zo leuk vindt om samen dingen te doen en heel graag wil leren en werken. Misschien kan ik de speaker wel zo ver krijgen dat ze vertelt waar mijn hondje vandaan komt.
Rally Obedience (Rally-O) is een mengvorm tussen behendigheid en gehoorzaamheidstraining. Je loopt een parcours met onderweg allerlei oefeningen die je met de hond moet uitvoeren. Erg grappig. En Dora pikt het allemaal zo snel op!!! Ze vindt het geweldig leuk en als ze te lang moet wachten begint ze te blaffen van ongeduld: wanneer beginnen we nou?!!  Eigenlijk wil ze nog meer actie, maar de cursus behendigheid start pas weer in het voorjaar, als de vorst uit de grond is. Vandaar dat we eerst nog even Rally-O hebben gedaan.




7 maart vervolg:

Dit weekend hadden Dora en ik onze eerste les behendigheid. Het ging ontzettend leuk en Dora had er ontzettend veel plezier in. Daardoor liepen we vandaag mee in zowel de demonstratie van Rally-obedience als de behendigheid. Hierbij de foto's van de les (zaterdag) en van de Hondenshow in Martiniplaza in Groningen. Natuurlijk ging het niet allemaal vlekkeloos. Op de foto's kun je wel zien hoe goed ze haar aandacht bij me heeft. Bij een luid applaus wist ze niet waar ze kijken moest. Maar daar heb ik zelf ook last van!!!
Heel veel enthousiaste groeten van Edith en Dora


2 reacties:

Anoniem zei

Nou dat is toch geweldig wat dat Spaanse opdondertje doet.
Natuurlijk mede door het geduld en de liefde van haar baasje .
Veel geluk nog samen en een grote knuffel voor Dora en de poezen .
lieve groetjes yvon

Anoniem zei

wat een kanjer ook namens jesus en ana, ze hebben zo genoten van de foto,s...jajaja daar doen ze het allemaal voor
dank jullie wel
aukje

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.