woensdag 19 november 2008

Iss 036 zoekt urgent een thuis

Iss is zeer urgent op zoek naar een warm thuis. Ze is gek op haar mensen en heeft nooit het contact met andere honden gekend en weet ook niet hoe met ze om te gaan. Ze zit in haar kennel wel met andere honden. Iss is gevonden achtergelaten naast een vuilnisemmer vol vuil midden in de velden. Daar zat ze al zeker 4 dagen braaf te wachten op haar baasje die maar niet terugkwam. Ze had verschillende wondjes maar dat is inmiddels goed genezen. Maar ze voelt zich zeer ongelukkig, want ze weet niet goed wat ze aan moet met al die honden in het asiel. Iss wil maar 1 ding en dat is bij de mensen zijn. Iss is een kruising Sharpei, licht van kleur met kort haar, vrij zacht vooral op haar neus en heeft heel grappige oren. Ze is een grote schat en zoekt met urgentie een fijn gezin. Iss is erg sterk maar een vrolijke lieve meid. Helpt u mee uit te kijken naar een goed huisje voor Iss?


Iss is een prachtige sharpeikruising teefje van ongeveer 1,5 jaar oud. Hoewel wat verlegen is ze sociaal en speels. Een levendige jonge meid die waarschijnlijk ook bij kinderen kan. Iss is 48 cm hoog en 20 kilo sterk. Wie kan haar een warm thuis bieden?


0 reacties:

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.