donderdag 11 december 2008

Pleidooi voor onze oudjes!

Hier Duque, 10 jaar en al 10 jaar met Bala in het asiel. Hieronder Roberto 7 jaar, al 6 jaar in asiel. Hier Llanito, 7 jaar al 6 jaar in asiel Hier Flora 12 jaar, zit er al zo lang dat ze onderhand "bij het meubalair "gaat horen. Pleidooi voor onze oudjes!

In het asiel van Granada Padul zitten heel veel middelbare tot heel oude honden. Sommigen zitten er al jaren. Bala en Duque gewoon al hun hele leven. Juist nu aan het einde van het jaar wil ik graag een pleidooi houden voor deze oudjes. Ja sommigen zijn echt oud. Mogelijk dat ze opleven en nog jaren genieten maar het zouden ook slechts maanden kunnen zijn. Maar stelt u zich eens voor wat voor heerlijke maanden dit zouden kunnen zijn. Op een zacht matrasje ipv het koude natte beton. Met heel veel liefde omringt worden en je nog heel even gewenst voelen. Ja het zal emotioneel niet mee vallen als je na korte tijd dan al weer afscheid moet nemen van je nieuwe vriendje maar hoeveel voldoening zou het niet kunnen geven. Voor de mensen voor wie adoptie van een oudje echt niet mogelijk is zouden we willen vragen om eens te overwegen een oudje voor het bedrag van euro 15 per maand te sponseren. Ook dat kan al een wereld van verschil maken. Alvast bedankt namens de oudjes van Granada Padul.




hierboven Tokio 8 jaar

hierboven Campeon 9 jaar

hierboven Froilan 14 jaar

Hierboven Orejitas 10 jaar

0 reacties:

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.