dinsdag 8 september 2009

Jayden ( was Maximo)



6 september kwamen er weer gelukshondjes aan!
Maximo was één van hen.
Lees hier het verhaal van zijn aankomst.

Eindelijk kregen we dan te horen dat ons kleine grote mannetje zou komen. We waren op slag verliefd op dat koppie dat we zagen op marktplaats,daar vonden we deze geweldige stichting.Heb gelijk gebeld met Maureen, haar telefoonnummer stond erbij en ze vertelde me echt van alles over de stichting en ook over Jayden. We zijn gelijk op de site gaan kijken en werden nog gekker op dat kleine mannetje! Ze vertelde ons ook gelijk dat hij heel groot gaat worden,wat voor ons dus helemaal geen probleem is,dat wilden we ook graag.Na een mailtje gestuurd te hebben over de gezinssituatie, werd hij al een beetje van ons.

Nu stap twee,het huisbezoek,waar ik in eerste instantie ook nog tegen op zag. Iedereen om ons heen zei dat we nergens over in moesten zitten, want een betere plaats kan een hond zich niet wensen,met al vier honden in huis. Ook dat was positief! Het was een geweldig huisbezoek.Dus toen werd het helemaal officieel,en werden we nog blijer.

Alles geregeld en toen was het wachten op Jayden zijn vliegreis,en die was dus op 6 september. We konden om 00.45 uur ongeveer verwachten dat het vliegtuig zou landen,wat gelukkig ook gebeurde. Want geloof me,wachten duurt lang op dat moment,ondanks dat er meerdere nieuwe baasjes waren waar we mee aan het praten waren en die net als wij hartstikke zenuwachtig waren.

Eindelijk zagen we Aukje aan komen met kleine Pipo bij haar,dus nu kon het niet lang meer duren voor de andere 4 hondjes er ook waren. Na een tijdje kwam ze eindelijk door de poort met de hondjes,wat een geweldig gezicht was!

Jayden wilde de bench niet uit en met een beetje hulp lukte het toch en wilde hij wel in zijn nieuwe bazinnetje kruipen(mijn dochter). Ze zijn even lekker daar aan het knuffelen geweest. Toen mochten de andere hondjes er ook uit; wat een lekker spontane dieren,helemaal geweldig. Na alles te hebben ontvangen en nog even gekletst te hebben zijn we richting huis gegaan.Jayden achterin de auto gedaan en Samantha is lekker bij hem gaan liggen. Onderweg nog een keer gestopt zodat hij nog even wat kon drinken en toen richting huis.

Thuis gekomen kwamen gelijk de honden om hem te begroeten en dat ging best goed in de tuin. We gingen op een gegeven moment het huis in en dat vond Jayden eerst wat eng, maar na een tijdje kwam hij ook en was het ook goed.Hij heeft daar nog iets gegeten en gedronken,is er nog even uit geweest en toen met Samantha mee naar boven. Vooruit, de eerste nacht mag dat toch,lekker bij haar slapen! Vanmorgen kwam Jayden beneden en na een rondje te hebben gelopen en daarna te hebben gegeten,heeft hij alles wat proberen te ontdekken,ook al met onze vlaamse reus ,die loopt ook los in de tuin.Ze vonden elkaar heel leuk,en het is net alsof Jayden dat ook gewend was,geweldig.

Veel visite al gehad vandaag en iedereen vindt hem geweldig.Nu alweer avond en hij ligt helemaal voor pampus,van al die indrukken.Wat is het toch een geweldig dier!

Bedankt dat Maximo -nu Jayden - bij ons mag wonen.

Groetjes Jacq en Familie

0 reacties:

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.