zaterdag 12 december 2009

Granny


Dit aandoenlijke oudje heeft u mogelijk al herkend van de adoptiepagina's. Het is Gp Granny 293.


Ze is duidelijk gewend geweest om op bed te mogen liggen en heeft waarschijnlijk haar vrouwtje tot op het allerlaatst liefde en warmte gebracht. Na het overlijden van haar vrouwtje zette de familie haar niet bij het vuilnis maar brachten ze haar als dank voor al die jaren van liefde die ze haar vrouwtje had gegeven "keurig" naar het dodingstation.
Zo zag Aukje haar in oktober in het dodingstation. Ontredderd zat ze in een hoekje, mekkerend om haar vrouwtje, het allemaal totaal niet begrijpend.
Aukje redde haar uit het dodingstation en zorgde voor een plek in een asiel. In November zag Aukje haar daar terug; nog altijd wanhopig mekkerend om haar vrouwtje, nog altijd niet begrijpend en helemaal ontdaan. Bibberend kroop ze bij Aukje in de armen. Haar achterlaten was voor Aukje geen optie. Ze zou het niet gaan redden. Inmiddels mocht ze reizen dus snel een cabinetasje geregeld en zo kwam Granny naar Nederland.


De vlucht (regen, storm, onweer) was afschuwelijk en de landing met zulke luchtzakken dat het alle mensen bleek om de neus zag. Granny raakte er zo van in paniek dat ze op gegeven moment echt even van de wereld geraakte. Snel handelen van Aukje bracht haar weer bij de positieven maar wat een schrik. Zo werd de aankomst van Granny in Nederland er al eentje om niet te vergeten.

Dankzij de adoptanten van Nemo werd ze veilig midden in de nacht naar haar opvangadres bij Maureen gebracht waar ze bij kon komen van alle verschrikkingen van de afgelopen maanden.

Onlangs heeft ze een financieel sponser gevonden in Hanke Hoogerwerf, dankzij wie ze nu goed verzorgd in haar opvanggezin kan verblijven tot plaatsing. Verder heeft Hanke de dierenartskosten op zich genomen en zo heeft Granny van de week een gebitsreiniging gekregen waarbij ook 2 kiesjes getrokken zijn. Nu is dit dametje weer spik en span en helemaal klaar voor adoptie.

We weten dat haar kansen op een mandje door haar hoge leeftijd klein zijn maar we hopen stiekem op een kerstwondertje. Ze is niet mooi misschien maar ze raakt een ieder die haar ontmoet. En geeft die persoon meteen ook zoveel liefde en dankbaarheid terug. Kijk maar op onderstaande foto.

Na alles wat ze haar Spaanse vrouwtje heeft gegeven, verdient Granny nu een fijne oude dag waar ze verwend op bed mag slapen en men fysiek in staat is haar voorzichtig op te tillen en ze lekker op schoot mag genieten van de aandacht die ze zo nodig heeft. Dit kleine poppeke kan even alleen zijn maar zoekt eigenlijk een rustig plekje waar ze lekker bij de mensen mag zijn.

Helpt u mee uit te kijken naar een liefdevol plekje voor Granny?

Maureen

1 reacties:

Anoniem zei

Ik vind Granny een schatje om te zien! Ik hoop net als jullie dat ze weer een liefdevol plekje vindt! Groetjes, Marjan

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.