zondag 27 december 2009

Laatste vlucht van 2009

Laatste vlucht van het jaar. Gelukkig zijn er op de valreep nog 6 pupjes van Padul en een van Ace met mij mee gevlogen naar huis.(Een dag eerder zijn er twee hondjes bij hun baasjes afgeleverd door de fam Plantinga, zij zijn over de weg met hun terug gekomen). Wat een vroege terugreis had moeten worden, werd een hele lange dag wat zeker voor de pups vreselijk moet zijn geweest. Het vliegtuig waar we mee terug zouden komen, had flinke vertraging en bleek veel later ernstige schade te hebben opgelopen vanwege 3 keer bliksem inslag op de vleugel. Na veel onzekerheid en wachten op de luchthaven van Malaga zijn we uiteindelijk met een vliegtuig die naar Kopenhagen ging, naar Rotterdam gebracht.De vele gelukkig adoptanten en vrolijke hondjes hebben uiteindelijk alles goed gemaakt. Uitgeput ben ik naar huis gegaan en op kerstavond vroeg mijn mandje in gegaan.

In Spanje is het heel erg slecht weer, zoveel koude regen, achter elkaar. De refugio's staan blank. Honden krijgen we niet meer droog,vele zullen ziek gaan worden. Bij Ace,de gehele kliniek onder water. Wasmachine en andere apparaten dreven in het rond. Mijn kerstgedachten dwalen hierdoor veel af naar de omstandigheden daar. Stille nacht, koude natte nacht......
Liefs Aukje

ps: De nieuwe refugio begint vorm te krijgen. De eerste twee kooien zijn bijna klaar, foto's volgen snel. Op de eerste kooi pronkt de naam van Kaiser.(EL CORTIGO DE KAISER). Zijn adoptanten hebben geld voor de complete kooi geschonken en zijn naam zal voor altijd verbonden blijven aan de refugio. Super!!!

Doel voor 2010....nieuwe refugio een feit.

De refugio zal de naam van Robustiano gaan krijgen.(refugio Robustiano). Voor de opening zal de naam van Granada Padul ook veranderen en gaan we op in de naam van de Spaanse organisatie daar.
Ik houd u op de hoogte!

0 reacties:

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.