maandag 14 december 2009

Terugblik 2009


We mogen spreken van een succes vol jaar. Heel veel hondjes zijn naar huis gevlogen (nu totaal bijna 200) en zijn super gelukkig!Een paar herplaatsers, waarvan jammer genoeg,een paar langzitters. Soms snappen we er niks van; zo heb je dagen dat de reserveringen achter elkaar komen en zo is het weer te rustig.

We hebben afscheid moeten nemen van een paar geweldige honden al voor adoptie naar Nederland en ook hier in Nederland is er een schatje overleden. Ons zorgen kindje Stella, die naar huis mocht, op de voet gevolgd door Orejitas.

Wij hebben veel steun gehad van u als adoptant, niet alleen in het adopteren van een hondje maar ook in de steun van div projecten. Bedankt!!!! Het is altijd vervelend om te moeten vragen om geld, helemaal in de moeilijke tijd waar we in leven. Maar donateurs, bakstenen, dakpannen, financiele adopties, kalenders, giften, giften in de vorm van manden, voer, kooien, de dieren ambulance Purmerend die bijna de hele inventaris voor de nieuwe kliniek heeft geschonken, het kon niet op!!! het ging toch gewoon door.

De nieuwe broodnodige refugio begint vorm te krijgen. Ook hebben we gebruik mogen maken van vlucht begeleiders, opvang gezinnen, huis bezoekers , adverteerders, adoptanten die twee keer transport van goederen op zich namen naar Spanje. Niet te vergeten de geweldige Padul dag. Twee keer een enorme lading voer van Mars gekregen.Wat een organisatie zijn we inmiddels geworden!

We sluiten daarom 2009 met een heel goed gevoel af en gaan er in 2010 weer hard tegen aan. Ons doel zal volgend jaar de nieuwe refugio zijn (er komt een landelijke kleding inzameling, houdt daar dus aub vast rekening mee) en vooral veel vluchten naar huis!!!!

Namens het hele GranadaPadul team en vooral vanuit Spanje, Ana en Jesus ,wensen we u allen een hele goede kerst en EEN GEZOND EN GELUKKIG 2010 en hopen dat uw kerst gedachten de toekomst van onze honden mag zijn.

Zelf wil ik langs deze weg het geweldige Granadapadul team en Fabienne Paques van ACE bedanken voor hun inzet, zonder hun was het nooit gelukt allemaal.
Aukje van Hees

2 reacties:

Anoniem zei

Alle GP-ers; bedankt voor alles, fijne feestdagen en op naar een geweldig 2010 voor jullie en alle honden!!!

Liefs,
Judith, Evelien en Fé

Anoniem zei

rick,evelien,simon en bolero wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een super nieuwjaar en mogen ook in 2010 veel hondjes een warm huisje vinden ga zo door!!pootjes en knuffels van ons vier!

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.