donderdag 29 april 2010

Sky (voorheen Maude)

Wat vliegt de tijd voorbij zeg. Het is alweer bijna een maand geleden dat we Sky (Maude)hebben mogen ophalen van luchthaven Brussel. Het gaat goed met haar! Ze eet,drinkt,slaapt(veeel),rent,speelt en geniet heel goed.Ze is al een aantal keer mee geweest naar het strand en verschillende parkjes waar ze lekker los mag lopen. Erg enthousiast naar honden toe. Nog wat bang voor nieuwe onbekende dingen.

Ontwormen hebben we gedaan.Ook al even bij de dierenarts geweest voor een algehele controle. Ze was prima in orde! Nog even een extra pilletje gehad tegen hartworm. Ze is trouwens al 1,5 jaar ipv 10 maanden haha. Daar kwamen we achter toen we haar paspoort bekeken. Als we alle tijd van de wereld hadden en een mooi groot huis met tuin dan hadden we nog wel veeel meer van die spaanse prachthondjes willen adopteren. Over een paar weekjes gaan we op pubercursus met Sky. Ze luistert al aardig maar dit om de band te versterken en om haar lekker te trainen.

Succes met Granadapadul. Een geweldige organisatie. De dierenarts was ook blij verrast hoeveel zorg er voor de beesten was.

0 reacties:

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.