woensdag 14 oktober 2009

Indi ( was Jack)

Klik op INDI voor een slideshow.



We hebben een tijdje op ons laten wachten, maar nu maak ik toch eventjes tijd voor jullie!
De reis van Schiphol naar Roermond:

Indi zag een klep van een auto opengaan en ging achterin liggen, en hij heeft de hele reis van 2 ½ uur alleen maar geslapen! Na aankomst thuis even plassen en poepen, binnen even alles besnuffelen en toen weer lekker op zijn dikke kussen liggen en slapen! O ja, gedronken heeft hij ook nog en wat koekjes gegeten, voor de rest wilde hij niets. En ’s morgens weer heerlijk fit en nieuwsgierig als wat!

Wauw wat hebben wij een geweldig lieve, aanhankelijke, waakzame, uitdagende en Dankbare hond!! Indi komt ons bedanken als hij eten heeft gehad, dan moet hij eventjes kopjes komen geven! En als we niet reageren dan blijft hij ons volgen tot we hem aandacht hebben gegeven. Overal waar we lopen, loopt Indi ook! Hij is er verzot op om achter balletjes aan te rennen, maar helaas na een paar keer laat hij ze vallen in het hoge gras en dan kunnen wij gaan zoeken. Hahahaa! Zo zijn we dus al drie ballen kwijt geraakt.

Hij kan rennen als een speer, voornamelijk achter katten aan!Konijnen zijn we tijdens de wandeling nog niet tegen gekomen. Maar we hebben er twee in de tuin in een mooi hok: Harley & Davidson. De eerste paar dagen kroop hij het liefste in het hok. Maar met een beetje stem is het al snel duidelijk. En dan is het ook goed! Nu wil hij dagelijks even checken bij ze en dan is het oké. Indi is een zeer slimme hond en luistert perfect. 1 vingerknip is genoeg om hem te doen stoppen. Maakt niets uit wat hij in het oogveld heeft. Hij komt daarna meteen terug! En zodoende durven we hem ook lekker los te laten lopen overal. Zijn behoeften heeft hij nog geen enkele keer binnen gedaan! Hij wacht netjes tot hij losgelaten wordt en dan gaat hij helemaal los.Wat een kanjer is het!

En als we ’s morgens beneden komen, dan kwispelt hij zo hard dat zijn hele kont op en neer gaat!Hij blaft bijna niet en piept niet en hij is helemaal happy de peppy!En dat zijn wij met hem!Ik heb nog nooit zo’n dankbare hond gezien die dat als karakter in zich heeft! We zijn één en al lof! Mijn man Frits is hem steeds aan’t uitdagen omdat hij zoveel slaapt. Haha!Mijn stiefzoon Bob is ook helemaal weg van hem. En onze dochter Jill heb ik nog nooit zo happy gezien. Ze heeft twaalf jaar lang last gehad van allergieën en dus was een hond onmogelijk. Nu een jaar later en een jaar glutenvrij eten zijn alle allergieën weg foetsie verdwenen. En durven wij eindelijk een hond te nemen. Dus al met al is de familie Hoogmans helemaal in de wolken met onze Indi!!

Ik maak elke middag een wandeling van 1 á 1 ½ uur. Héérlijk ! En zo kan ik nog uren door typen over een hond die we nog niet eens twee weken hebben! Maar we houden jullie zeker op de hoogte over wat hij allemaal uitspookt! Botjes begraven, daar is hij ook erg goed in trouwens! Hihi.

En ook nog héééél véééél dank aan Ana en Jesus, voor de perfecte verzorging van, voor hun Jack! Ik doe mijn petje af, want we merken hoeveel liefde Jack van hun gehad heeft. Dank, dank en nog eens dank!!
Heel veel groetjes van een erg blij gezin.

1 reacties:

Marlies zei

Hallo baasjes van Indi,
met verbazig bekijk ik de foto's van Indi!
Zeker die eerste close up : lijkt precies op onze Rozie! Dat komt vooral door het dunne witte streepje op het hoofd, dat heeft Rozie ook!!!! Rozie is verder iets kleiner en smaller van bouw (iets meer whippet-achtig) en is haar oog kleur het zelfde als haar vacht. Ze lijken echt op elkaar, vast familie :) ! Wij hebben haar sinds 21 november '08 ze was toen ongeveer 4 maanden... er staan foto's van haar op deze site maar dat is FF zoeken. Ik denk ook niet dat er 1 bijzit van zo dichtbij...
GRAPPIG !
Hopelijk zien we/hun elkaar op de volgende GP-dag :)
Groetjes Marlies

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.