zaterdag 27 februari 2010

Het sluitstuk : Campeon !



Wij hebben al vier hondjes uit Spanje ,en dit was het sluitstuk , Campeon .
Samen met Lucia , Ewina en Seal kwam Capeon laat op donderdagavond 11 februari aan .Toch iedere keer weer die emotie ,en spanning want Campeon heeft een hartafwijking en hoe heeft hij gerageerd op de reis , want dat is toch heel spannend voor die lieverd. Op dit moment dat ik dit verslag schrijf, ligt hij aan mijn voeten en de rest daar omheen .Dat is precies hoe het gaat met hem. hij is een mensenhond , hij is heel gericht op mensen , misschien weet hij niet dat hij een hond is.

Want hij lust cappucino , eet de krant , wandelt mee in het bos naast ons en is dolblij als hij eindelijk weer thuis is want dan kan hij tegen de boekenkast aan plassen .Je ziet de opluchting op zijn koppie .Alhoewel het wat beter gaat en wij enthousiast zijn als er buiten wat geproduceerd wordt .Heel af en toe speelt hij met Pepe. Maar hij is heel leuk , een rakker met ondeugende oortjes en steeds meer een kwispelende staart . Slapen bij de andere honden doet hij niet , maar het liefst bij ons of in de bench. Hij heeft schitterende bruine ogen , en verovert je ter plekke , dus wij zijn heel blij dat hij nu bij ons woont.

Maar hij heeft ook longstuwing en hoest lelijk , dat komt door zijn hartje , daar breekt je hart van als je dat hoort , want ook al weet je dat hij wat heeft , hij moet nog een hele tijd mee als het aan ons ligt.Wat we ook merkten, is dat hij een hele harde buik heeft , de dierenarts is er mee bezig en volgende week wordt zijn ontlasting drie dagen achter elkaar onderzocht, en levert dat niets op, dan volgt die week daarna een echo. Duim aub allemaal voor hem , hij verdient het zo .Als je ziet hoe Orejitas is opgeleefd , hij springt en huppelt door het bos ,en Orie is eigenlijk zo'n deftig soort kamerheer, Campeon en rakker een ondeugd. .

Met Flora gaat het super , ze is zo lief en zacht en blij , dan merk je hoe snel ze gewend is geraakt. Zahra is onze superhond en Pepe doet wat wij nooit van hem verwachtten , luistert uitstekend in het bos , hij loopt nu steeds los en als je hem roept , vliegt hij naar je toe op zijn korte pootjes.Deze kleine man krijgt het voor elkaar dat iedereen met hem speelt , en zelfs Flora vindt het heerlijk als hij bij haar slaapt.
Wij genieten van ze , Marianne

2 reacties:

Yvonne de Groot zei

Uitgekeken naar een berichtje hoe het met Campeon is gegaan en dan dit lezen ,
In een woord geweldig !!!ben ook benieuwd of er herkenning was met Flora en Zahra.jullie zijn schatten om de kansarme honden zoveel liefde en warmte te geven .
Wij zullen echt duimen dat het toch goed afloopt voor hem en ook de hartproblemen niet te ernstig zijn ,dikke knuffel voor ze allemaal en geluk!lieve groetjes yvon

Lucienne zei

Wat zijn jullie geweldige mensen!

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.