zondag 14 februari 2010

Milow

Met Milow gaat het super goed! hij leert enorm snel, de comando's: Zit, Lig, blijf en af, heeft hij al onder de knie.We zijn hem nu nog aan het leren wat poot betekent. Hij en de kat gaan ook wel goed samen, alleen rond etenstijd hebben ze nog wel eens ruzie over welk eten van wie is, maar dat blijft bij blaffen en blazen. Verder past milow zich uitstekend aan, aan Nederland, hij is gek op het spelen in de sneeuw namelijk.
Ook is hij gek op zijn oppas en medebaasje, Juan. Elke keer als Juan hier komt, houdt hij maar niet op met kwispelen. Ook bevallen zijn speeltjes hem heel goed.

Sinds 24-01 slaapt milow alleen beneden in zijn bench. In het begin was hij heel goed in piepen namelijk, die periode heb ik op de bank geslapen, maar beetje bij beetje lieten we hem steeds meer alleen. Nu gaat dat heel goed.  Ook heeft Milow al vele hondenvriendjes in de buurt.  hij steelt de harten van vele voorbijgangers.

Ik en milow zijn al goed aan elkaar gewend, we spelen vaak met de bal en sinds kort brengt hij die ook daadwerkelijk terug..haha. Alleen bij Juan nog niet.

Vandaag is zijn penning binnen gekomen en we zijn ook al twee keer bij de dierenarts geweest.Een keer voor de controle en het ophalen van de wormenkuur en de tweede keer omdat milow even aan de diarree was.
daar is hij nu al wel weer vanaf hoor.

Milow is een echte knuffel, hij zit graag bij je en krijgt graag aandacht. maar ook kan hij af en toe een enorme dondersteen zijn , we hebben onze schoenen en sokken al een paar keer uit zijn bench mogen halen.
en hij gaat er met alles vandoor wat hij kan vinden. ook de zindelijkheid van milow is goed, na 5 dagen plaste hij al niet meer in huis.

Dus zoals u waarschijnlijk wel kunt lezen gaat het goed met milow, we zijn enorm trots op hem en zouden ons gezin niet meer compleet kunnen noemen zonder hem.

2 reacties:

Anoniem zei

Een parmantig mannetje met zijn blauwe zakdoek
veel plezier verder met deze kleine deugniet !knuffeltje voor hem .lieve groetjes yvon

Vera zei

Dag,Milow is met mij mee komen vliegen naar Schiphol. Een schatje! Fijn te lezen dat het hem zo goed gaat!
Veel plezier met hem verder.
Vera

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.