donderdag 4 februari 2010

Wat een geschenk !!!!!!!

Nou ze is er,  maar ook alleen door heel veel inspanning van Ana , Jesus en onze Auk , onze grote dank daarvoor. Helaas was het echt voor mij onmogelijk om haar zelf in Brussel op te halen .Maar Aukje ging ervoor, eigenlijk zoals gewoonlijk , wat doet zij veel !!! Dank je auk !!!!!!
Dus onze eerste ontmoeting  vond plaats op de parkeerplaats bij MacDonald , in het donker zat daar naast Aukje op de passagiers stoel flora , Ja je moet meteen lachen als je haar ziet , ze maakt je blij en ook zoiets van wauw wat is ze lief , dat is toch onvoorstelbaar , zo lief , zo zacht , zo rond , en zoooo blij ..Op de terugweg midden in de nacht zat mevrouw  ook naast mij op de bestuurders stoel want dat wilde ze erg graag in de riem dat wel , te kijken als een koningin en dat terwijl ze nog nooit lantarenpalen en licht  's nachts heeft gezien , ze wilde wel steeds even gekuffeld worden .
Eenmaal thuis werden wij opgewacht door Orejitas ,Zahra en Pepe , En de oude man liet duidelijk blijken dat hij de baas is in huis ,en ging tussen iedereen in zitten en liet Pepe en Zahra het werk doen ,


Nadat ze uitgebreid kennis hadden gemaakt heb ik de drie weer terug gedaan in hun hol en ben op de bank gaan slapen naast flora , nou eigenlijk dat heb ik geprobeerd .Wat ik vergeten was is dat dit een oude dame is  , en oude dames hebben soms heel soms de vreemde eigenschap om alles eerst te inspecteren en uit te proberen en hebben dan ook nog nodig om steeds een aanmoediging te krijgen , dus een knuffel en daar ging ze weer Ze heeft alle kluifjes gevonden in de kamer die Pepe Zahra en Orejitas daar hebben verstopt .En alles opnieuw begraven , want je weet maar nooit , dus aan mijn voeteneind lag van morgen een kluifje , onder de kussens op de bank , onder mijn stapeltje kleren  , en ga zomaar door .
 Ze heeft een drukke nacht gehad , maar ook heel voorstelbaar .Ze is echt lief  , alleen toen ze met een vaart op de bank klom bovenop mij was dat toch een wat benauwd gevoel .Vanmorgen alle honden weer los en  het was meteen goed , alleen Orejitas vind het nodig dat hij haar nog aanwijzingen geeft  , hij moet alleen wel leren niet zo te mopperen , maar ze trekt zich er niet zoveel van aan Samen met  Pepe gaat het erg goed , het is genieten.
Vanmiddag heeft ze voor het eerst het dagelijkse grote rondje bos mee gelopen en dan is het zo gemakkelijk dat de anderen er zijn ze gaat met hun mee .Pepe en Zahra lopen los , maar Flora liep vaak voorop want Orejitas was erg chagerijnig want het regende , en daar heeft hij zo'n hekel aan .Nu. liggen ze allemaal in het hol , samen bij elkaar .De kinderen zijn nu al gek op haar  Wij zijn heel blij met haar.

Marianne
Flora from e. van vondel on Vimeo.

1 reacties:

Anoniem zei

Als ik me niet vergis is dat Flora van het kalenderblad 'januari' dat ik net heb omgeslagen! Wat leuk!! Veel plezier met elkaar! Groetjes,
Marjan

Een reactie posten

mail voor dit blog

SVP UW BIJDRAGEN TIJDELIJK ZENDEN NAAR aukje@granadapadul.com !!!

Wegens omstandigheden wordt het weblog op dit moment maar 1 keer per week bijgehouden
.

Hee
ft u foto's of een verhaal?
Mail naar Erna:
erna@granadapadul.com

Uw mooiste foto's worden geselecteerd.
Vermeld er
svp bij of u het stukje mét
of zonder uw naam wenst op het blog.

Hond van de maand

Hond van de maand
Irvin is onze hond van de maand mei. Klik op de foto voor meer informatie

Over Granada Padul

Uw reacties


Een aantal GELUKSHONDEN

O.a deze honden vonden een thuis

Snuffel op dit blog


Voor info: mail met Gisela: gies@bakkerbv.nl
Voor informatie: mail met aukje@granadapadul.com

Een greep uit onze video's


Wanneer u het baasje van Jonas215 aan het werk houdt, doneert hij 10% van de omzet voor de nieuwe refugio. Klik op het logo.